Horor scene u Srbiji i "crna magija": Mrtva mačka bez glave iskopana na stadionu

Zastrašujuće slike

Horor scene u Srbiji i "crna magija": Mrtva mačka bez glave iskopana na stadionu

H. Zilić

Nevjerovatne scene nam dolaze iz susjedne Srbije.

Može se slobodno okarakterisati kao filmska scena ili "crna magija".

Naime, Ultra Semendria, koja podržava fudbalski klub Smederevo, na svojoj Facebook stranici podijelila je vijest koja je sve šokirala.

Na prvu izgleda zastrašujuće.

O čemu je zapravo riječ? Prilikom radova na uređenju terena na stadionu, na centru je pronađena i iskopana crna mačka, bez glave.

"Mrtva crna mačka, bez glave, sahranjena u centru stadiona FK Smedereva! Ne znamo što su htjeli učiniti s tim!? Džaba vlaška magija, džaba crna magija ", stoji između ostalog u saopštenju navijačke grupe iz Smedereva.

Мртва црна мачка, без главе, закопана на центру стадиона ФК Смедерева! Шта су хтели да ураде са тим не знамо!? Џабе вам...

Posted by Ултра Семендриа on Thursday, June 23, 2022

Ova vijest je postala aktuelna u regiji jer se ovakav slučaj nikada ranije nije desio.

Šta se htjelo postići zakopvanjem mrtve crne mačke na centru igrališta i ko je ovo uradio, teško će se saznati, a pogotovo motiv ove strašne radnje.

Top Komentari

Bereta
Vlasi ko vlasi
1 0
Medo-Brundo
Kladara cuda cini!
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi