4

Komentari (4)

Pazi bogati Srbija - Rumunija - Bugarska - Grcka, pravoslavno bratstvo hoce svijetsko prvenstvo 2030, a to je upravo inicijativa Aleksandra Vucica premijera Srbije, e pa to pravoslavno bratstvo kad je svijetsko prvenstvo u fudbalu FIFA nece se dopustiti. Pisi propalo od toga nema nista, da je bila inicijativa da se odrzi svjetsko prvenstvo u fudbalu na prostorima bivse Jugoslavie gdje bi bila ukljucena BiH, Slovenija, Hrvatska i Srbija onda ja bih bio prvi za to, zato kazem odjebi Aleksandre Vucicu sa svojom idejom da pravoslavno bratstvo bude organizator svijetskog prvenstva u fudbalu 2030 godine.
Pazi bogati Srbija - Rumunija - Bugarska - Grcka, pravoslavno bratstvo hoce svijetsko prvenstvo 2030, a to je upravo inicijativa Aleksandra Vucica premijera Srbije, e pa to pravoslavno bratstvo kad je svijetsko prvenstvo u fudbalu FIFA nece se dopustiti. Zasto tu Vucic nije uvrstio barem jednu zemlju za oraganizaciju svijetskog prvenstva koja nije pravoslavna, pa eto mogla je Turska biti umjesto Grcke ili Rumunije. Pisi propalo od toga nema nista, da je bila inicijativa da se odrzi svjetsko prvenstvo u fudbalu na prostorima bivse ugoslavie gdje bi bila ukljucen BiH, Slovenija, Hrvatska i Srbija onda ja bih bio prvi za to, zato kazem odjebi Aleksandre Vucicu sa svojom idejom da pravoslavno bratstvo bude organizator svijetskog prvenstva u fudbalu 2030 godine.
Svojprisebi
A sta fali sta si stipsa. More i bosna se pridruzit bujrum
elimo
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.