Srbijanci 'bocnuli' Shaqirija, njegova reakcija govori da je sada drugi čovjek

Švicarac se uozbiljio

Srbijanci 'bocnuli' Shaqirija, njegova reakcija govori da je sada drugi čovjek

Švicarski krilni fudbaler Xherdan Shaqiri odigrao je sinoć dobar susret protiv Crvene zvezde u Ligi prvaka.

Shaqiri je dobio šansu u prvoj postavi nakon što je Klopp zbog povreda ostao bez nekoliko igrača veznog reda pa je opravdao ukazano povjerenje njemačkog stručnjaka.

On je bio u centru pažnje srbijanskih medija nakon dešavanja na Mundijalu u Rusiji, pa su ga isti okupirali nakon meča u mix zoni u pokušaju da dobiju izjavu.

"Može li izjava za tvoje domaće, srpske medije", upitali su novinari Shaqirija koji nije napravio nikakvu reakciju već je samo prošao pored njih. Nekoliko metara kasnije stao je i dao izjavu za britanske medije.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Pogledajte kako je to izgledalo:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Woyzeck
Srbin sam... Ali iskren covjek. Ono sto je Saciri uradio na SP, da zivi sledecih 700 zivota, ne moze mu se nista slicno ponoviti. Igrati protiv zemlje koju smatras za neprijatelja, odigrati onako, boriti se, ginuti, ujedati na terenu, i u zadnjoj minuti postici pogodak za pobjedu, iznad toga nema nista. Tebi majstore svaka cast, naklon do poda. A ovaj novinar je i razlog zbog cega me sve vise sramota porijekla, jer idiotizam koji se srece na ovim prostorima pocinje fizicki da boli! Privatne skole, forsiranje Pinka, dobijanje poslova jedino stranackim putem i preko stele je i dovelo do toga da na svakom, ali bas svakom mjestu, danas imate jednog idiota koji je u stanju da od najbezbolnije situacije napravi incident i pokaze svu zaostalost ovih naroda. Saciri, svaka cast, pokazao si velicinu svaki put kada je trebalo.
117 5
IzgubljeniSlon
Šaćiri je tako jako popišao Srbe na svjetskom da će ovi idućih 100 godina imati komplekse od njega. Opančari na sve moguće načine pokušavaju isprovocirati i omaložavati Šaćirij,ali džaba.
89 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi