Srbijanski klub ima dobar smisao za humor, ali Cityju je sada najmanje do smijeha

Dok jednom ne svane...

Srbijanski klub ima dobar smisao za humor, ali Cityju je sada najmanje do smijeha

E. Škorić

Iz srbijanskog prvoligaša FK Javor odlučili su se malo našaliti na račun Manchester Cityja.

U petak je, kao što je svima poznato, UEFA objavila da će City naredne dvije sezone ostati uskraćen za evropska takmičenja, zbog nepravilnosti i kršenja pravila financijskog fair playa.

FK Javor iz Ivanjice se na Twitteru slatko našalio sa Cityjem, no na Etihadu sada nikome nije do smijeha.

"Javljaju nam da postoji mogućnost da u naredne dve sezone odigramo više utakmica u evropskim takmičenjima od Mančester sitija. Džaba vam novci, moji sinovci, ja ipak ljuljam malo bolje", objavljeno je na twitter nalogu ekipe Javora.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi