6

Komentari (6)

antisdp
Srbiaj APSOLUTNO MORA biti IZBACENA IZ SVIH EVROPSKIH TAKMICENJA BAREM 10 godina, jer ovo njihovo divljastvo jos od onih topovskih udara na Marakani i velicanja ratnih zlocinaca i zlikovaca osudjenih za genocid i ubistva DJECE, jos od tada(kada su nasi MORALI napustiti teren ali ih Sliskovic vratio mada je bilo nemoguce igrati pod onolikim topovskim udarima), pa na svakom mogucoj utakmici ,oni su tu sa svojim fasizmom.DOSTA EVROPO VISE SRBSKOG SILOVANJA I FASISTICKOG ORGIJANJA!
BN78
Bio na toj utakmici,jos ste i dobro prosli.Najbolja scena kao Barabrez se nesto buni a guza mu zvaće gaće.
MLADOST
Ćuj stoke, dobro prošli. Ko te okoti tako primitivnog pesine? Samo kažnjavat i kanđijat ove cigane, drugog lijeka protiv ovog pesinluka nema, da izvinu romi.
Dino_2000
@BN78 I najgore od svega je sto tebi da je da si srbijanac a nisi, beogradjani za tebe i takve kazu da ste bosanci i to je tacno.A za ono dobro prosli i to je tacno kad sedamdeset hiljada ljudi napadne na tri hiljade,stvarno je to hrabrost.
BN78
Hajde ne kenjajte sa senzacionalistički naslovima,ako i bude kazne,kazna će biti utakmica jedna utakmica bez publike.To to bi ovdje priglup balijki novinar htio da Srbija bude izbačena sa takmičenja u okviru baraža za EP se nece desiti.
yossarian
Jesi li pio šta? Kakav SDA? Kome se yebe za to leglo zadnjeg ljudskog smeća koje se krije iza tobožnjeg patriotizma dok za interes svojih kriminalaca, i najvećeg među njima Bakira, komada državu sa jaranima iz HDZ-a i RS-a? Idi liječi se.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.