Srbiju čeka nova kazna, ovaj put rigorozna?

Uskoro odluka

Srbiju čeka nova kazna, ovaj put rigorozna?

S. Mlaćo

UEFA bi mogla pokrenuti novi disciplinski postupak protiv nogometne reprezentacije Srbije.

UEFA bi mogla pokrenuti novi disciplinski postupak protiv nogometne reprezentacije Srbije.

Zbog povika na meču sa Ukrajinom "Kosova je Srbija", i parola sa političkom pozadinom, u Srbiji je jasno da se očekuju nove kazne.

S obzirom da to nije prvi put, te da je Srbija ustvari pod uslovnom kaznom zbog sličnih problema na duelu sa Portugalom, javnost u toj zemlji je u iščekivanju.

Teško će izbjeći nove sanckije, te neće biti iznenađenje ukoliko Srbija meč u baražu na svom stadionu bude igrala pred praznim tribinama.

Podsjetio, prvi meč Srbija igra u gostima protiv Norveške, dok će drugog učesnika dobiti poslije duela Škotske i četiri selekcije koje će biti izvučene na žrijebu: Bugarska, Izrael, Mađarska i Rumunija.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Dodajmo da je veoma bitno da li će u play offu Srbiju sa klupe predvoditi Ljubiša Tumbaković.

Iz FSS-a smatraju da se igra reprezentacije od njegovog dolaska nije promijenila na bolje, a osim toga mnogo fudbalera je 'prošetalo' kroz reprezentaciju, pa je tako i isplivao podatak da je na šest posljednjih utakmica Orlova bilo pozvano 34 igrača. Osim toga, tu je i slučaj Luke Jovića kojeg već neko vrijeme nema u reprezentaciji.

Top Komentari

BN78
Hajde ne kenjajte sa senzacionalistički naslovima,ako i bude kazne,kazna će biti utakmica jedna utakmica bez publike.To to bi ovdje priglup balijki novinar htio da Srbija bude izbačena sa takmičenja u okviru baraža za EP se nece desiti.
1 4
antisdp
Srbiaj APSOLUTNO MORA biti IZBACENA IZ SVIH EVROPSKIH TAKMICENJA BAREM 10 godina, jer ovo njihovo divljastvo jos od onih topovskih udara na Marakani i velicanja ratnih zlocinaca i zlikovaca osudjenih za genocid i ubistva DJECE, jos od tada(kada su nasi MORALI napustiti teren ali ih Sliskovic vratio mada je bilo nemoguce igrati pod onolikim topovskim udarima), pa na svakom mogucoj utakmici ,oni su tu sa svojim fasizmom.DOSTA EVROPO VISE SRBSKOG SILOVANJA I FASISTICKOG ORGIJANJA!
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi