Srbiju trese menadžerski skandal: Nudili su nam mjesto u reprezentaciji ako pređemo kod Falija

Sve je počelo od izjave Luke Milivojevića

Srbiju trese menadžerski skandal: Nudili su nam mjesto u reprezentaciji ako pređemo kod Falija

Nakon što je fudbaler Crystal Palacea Luka Milivojević odlučio javno kritikovati selektora reprezentacije Srbije Mladena Krstajića zbog njegovih poteza na utakmici sa Švicarskom ubrzo je Krstajić saopštio spisak "Orlova" za Ligu nacija koji je izazvao pravu buru u komšiliku.

Na spisku se nisu našla šestorica fudbalera koje je vodio na Mundijal, pa tako među pozvanima nema ni Luke Milivojevića, a srbijanski mediji špekulišu da su Krstajić i tabor reprezentacije krenuli u "obračun" sa albanskim menadžerom Falijem Ramadanijem.

Naime, na spisku nema još nekoliko fudbalera koji se povezuju sa ovim menadžerom koji već godinama sa velikim uspjehom plasira svoje igrače u najbolje evropske lige. Sa druge strane, na ovom spisku su se našli golman Predrag Rajković i veznjak Saša Lukić, a njih dvojica su svjedočila da im je u prošlosti nuđeno da potpišu ugovor sa Ramadanijem u zamjenu za mjesto u reprezentaciji Srbije.

Tako je Telegraf.rs prenio izjave Lukića i Rajkovića, a golman Maccabi Tel Aviva je poručio:

"Ni namjanje mi nije prijatno da pričam o tome. Za ostale ne znam, ali da, meni je posredstvom jednog reprezentativca nuđeno da pređem kod Falija Ramadanija i da će mi to garantovati mjesto na Svjetskom prvenstvu, a da bi u suprotnom bio u problemu za spisak. Nisam htio to da prihvatim. Znam da vas interesuje o kome se rad i slično, ali o tome ne mogu trenutno da govorim."

Sličnu priču je ispričao i Lukić: "Rečeno mi je da se ne brinem za mjesto u timu ako potpišem za Ramadanija. Odbio sam. To je sve što mogu da vam kažem na ovu temu".

Jedno je jasno - bura u srbijanskoj reprezentaciji se još neće stišati, a debate o tome da li je kontroverzni menadžer zaista ubacivao svoje igrače u reprezentaciju će se i dalje provlačiti kroz medije.

Top Komentari

karlhajncbrazzo
A ko su menadžeri našim mladim reprezentativcima? Ne bi bilo loše da malo to istražite? Možda dođete do zanimljivih podataka.
3 2
Benjamingst
Daje ostao Muslin selektor Srbije na SP oni bi prosli grupu kao drugi... I zavrsili bi u cetvrt finalu SP 100%.Krstajic polako ali sigurno nisti Srbiju.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije