Krstajić dvojici zatvorio vrata reprezentacije Srbije
(Foto: EPA)

Interesantan je slučaj Milivojević

Krstajić dvojici zatvorio vrata reprezentacije Srbije

M. Šljivak

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić danas će saopštiti spisak igrača za utakmice Lige nacija protiv Litvanije i Rumunije.

Prema navodima medija u Srbiji, Krstajić je sa spiska reprezentativaca prekrižio dvojicu fudbalera i njih neće biti u sastavu dok je on selektor.

Radi se o dugogodišnjoj "jedinici" Orlova Vladimiru Stojkoviću (Partizan) i veznjaku Luki Milivojeviću (Ctystal Palace).

Krstajić želi pružiti šansu drugim čuvarima mreže da pokažu koliko znaju. Njega neće biti na spisku, a pozive za utakmice će dobiti Marko Dmitrović, Predrag Rajković i Aleksandar Jovanović.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Među pozvanim neće biti veznjaka Crystal Placea Luke Milivojevića. Njemu su vrata reprezentacije zatvorena zbog prozivki na račun selektora i pokušaja da izazova puč u reprezentaciji tokom Svjetskog prvenstva u Rusiji.

To mu nije uspjelo i njegova karijere u reprezentaciji dok je Krstajić na klupi je okončana.

Top Komentari

BosnaZmaj
Tesko tebi sa srbima
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi