Krstajićev saradnik iznio teške optužbe na račun Milivojevića

Igrač Crystal Palacea ostao bez poziva

Krstajićev saradnik iznio teške optužbe na račun Milivojevića

Selektor srbijanske nogometne reprezentacije danas će u 12:00 sati otkriti adute za predstojeće mečeve Lige nacija.

Novi ciklus će donijeti i novo iznenađenje na spisku, a kako javljaju mediji iz susjedstva, bez poziva za utakmie sa Rumunijom i Litvanijom će ostati Luka Milivojević koji igra u Engleskoj za Crystal Palace.

Ovaj vezni igrač je najprije iznio primjerdbe na račun Krstajićevog vođenja Srbije u Rusiji, a iako se činilo da je zbog toga ostao bez poziva, razlozi su drugačiji. Šta stoji iza cijele priče otkrio je Krstajićev pomoćnik u nacionalnom timu Milan Obradović.

"Tokom prvenstva u Rusiji je bilo brojnih pokušaja da agent Fali Ramadani preuzme brigu o nekoliko igrača iz nacionalnog tima i u tome je imao veliku podršku svog igrača Milivojevića. S obzirom na to da im to tada nije uspjelo, išli su toliko daleko u svemu da su htjeli da izazovu puč u reprezentaciji pred utakmicu protiv Brazila", otkrio je Obradović, dodavši kako je Milivojević smišljeno napao Krstajića pred samo objavljivanje spiska.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Ako je želio nešto da kaže, što to nije rekao po završetku Svjetskog prvenstva, nego dva dana prije objave spiska za utakmice u Ligi nacija? Za pato što želi da stvori utisak u javnosti da ga u nacionalnom timu nema zbog tih izjava", jasan je Obradović.

Obradović je istakao kako Milivojevićev agent već dugo pokušava destabilizovati reprezentaciju, jer mu nije dozvoljeno da radi šta god poželi i sa kim god hoće.

Promo

Top Komentari

BosnaZmaj
Srbi, srbi
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti