Srceparajuća fotografija Inieste nekoliko minuta pred početak press konferencije

Napušta Barcu na kraju sezone

Srceparajuća fotografija Inieste nekoliko minuta pred početak press konferencije

Endin Čaušević

Legendarni fudbaler Barcelone, Andres Iniesta, na jučerašnjoj vanrednoj press konferenciji potvrdio je da će na kraju ove sezone napustiti katalonski klub.

Iniesta je cijelu dosadašnju karijeru proveo u dresu Barcelone s kojom je osvojio preko 30 trofeja. Za Blaugranu je debitovao 2002. godine i odigrao je preko 400 utakmica, ali je nakon 16 godina u prvom timu odlučio da je vrijeme da karijeru nastavi u nekom drugom klubu.

Kapiten Barcelone jučer je održao vanrednu press konferenciju na kojoj je saopštio odluku da će napustiti klub ovog ljeta. Iniesta nije mogao zadržati svoje suze i bilo je jasno koliko je za njega teško donijeti ovakvu odluku.

Kamere BarcaTV su nekoliko minuta pred početak press zabilježile srceparajući fotografiju Inieste koji je ispred sale čekao da ga pozovu kako bi rekao ono što ima. Suze Inieste dovoljno govore koliko on voli Barcelonu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti