"Sreća je što Mladost nije imala rezultatski imperativ"

Borac došao do važne pobjede

"Sreća je što Mladost nije imala rezultatski imperativ"

O. Lekić

Borac je jučer savladao Mladost 4:2 te i zvanično osigurao opstanak u Premijer ligi BiH. Junak Banjalučana bio je Petar Kunić koji je postigao hat-trick.

Bio je to deseti pogodak Kunića ove sezone, a šef struke Velikana iz Platonove Darko Vojvodić mogao je biti zadovoljan nakon meča.

"Naša je sreća da Mladost nije imala rezultatski imperativ. Mi smo to u jednom trenutku i iskoristili. Jako je teško kad nemate imperativ, jako teško, a Mladost i ne pripada ovoj ligi. Sve čestitke njima, vidi se da su prava ekipa, sreća pa nisu imali imperativ, bilo bi nam puno teže", kazao je Vojvodić.

U narednom kolu Borac će u goste Vitezu.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije