Sredinom sedmice nova runda pregovora sa Osimom i Prosinečkim

Bliži se izbor novog selektora

Sredinom sedmice nova runda pregovora sa Osimom i Prosinečkim · Saznajemo

Nakon jučerašnje sjednice Izvršnog odmora krovne kuće bh. fudbala ostala su još samo dva imena u konkurenciji za novog selektora - Amar Osim i Robert Prosinečki. 

Jedan od njih dvojice će voditi Zmajeve u Ligi nacija i kvalifikacijama za plasman na Evropsko prvenstvo, a odgovor na pitanje ko će to biti možda bude jasniji sredinom sljedeće sedmice.

Naime, tada će stručna komisija obaviti drugu rundu pregovora sa Osimom i Prosinečkim gdje će se razgovarati o stvarima kao što su njihova vizija, visina plate, pomoćnicima na klupi, planu i programu rada itd.

Podsjetimo, nova sjednica Izvršnog odbora Nogometnog savzea BiH trebala bi biti održana 4. januara, a za izbor novog selektora potrebno je 12 glasova od 15 članova izvršnog odbora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije