Pauza u Zenici: Na dnevnom redu još nije bilo pitanje selektora
Sjednici je prisustvovao i počasni predsjednik NFSBiH Ivica Osim, ali on je ranije napustio Zenicu.

Bez dogovora

Pauza u Zenici: Na dnevnom redu još nije bilo pitanje selektora

Edmir Škorić

Ni današnja sjednica Izvršnog odbora Nogometnog saveza BiH, kako stvari stoje, neće ponuditi nikakvo rješenje.

U Trening centru Nogometnog saveza BiH u Zenici danas se održava sjednica IO NFSBiH, ali sve je i dalje na principu "nije žurba".

Osam je tačaka dnevnog reda, četiri su završene, a izbor selektora planiran je pod tačkom sedam. BiH i dalje ne zna ime selektora i u 2018. godinu ćemo vjerovatno ući bez da saznamo ko će biti na kormilu Zmajeva, osim ukoliko se dogodi neki zaokret u narednih sat-dva koliko će još trajati sjednica.

U utrci za selektora su Amar Osim, Robert Prosinečki i eventualno neko treći, ali članovi Izvršnog odbora izgleda nemaju namjeru ni da se danas usaglase oko toga ko će naslijediti Mehmeda Baždarevića.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Trenutno je pauza, otišlo se na ručak, a do kraja dana teško da će biti konkretnih stvari. Na kraju treba dodati da je počasni predsjednik NFSBiH Ivica Osim ranije napustio Trening kamp u Zenici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi