Sredojević: Željo u ovom trenutku ima kvalitetniji tim
foto:SportSport

Strateg Borca uoči revanš utakmice Kupa BiH

Sredojević: Željo u ovom trenutku ima kvalitetniji tim

D. Vejo

Fudbaleri Borca danas su odradili posljednji trening na svom stadionu pred put u Sarajevo. Spremni su za revanš meč četvrtfinala Kupa BiH sa Željezničarom. O nadolazećem meču kao i ambicijama pričao je novi trener Banjolučana, Borče Sredojević.

"U ovom trenutku treba biti objektivan. Željo je kvalitetnija ekipa od nas. Moja želja je da pojedine igrače osvježim kako bi ostali dobili šansu da zaigraju na Grbavici. Nadam se da će svoje prilike dobro iskoristiti i dobro se dokazati kako meni tako i ostalim članovima tima. Ovo je prilika da pojedini igrači koji nisu imali minutažu, zaigraju i da odrade na najkorektniji način u skladu sa svojim fudbalskim mogućnostima revanš utakmicu Kupa protiv Željezničara", rekao je Borče Sredojević.

Mišljenje trenera dijeli i štoper crveno-plavih Nemanja Vidović.

"Željezničar je u prvoj utakmici ostvario povoljan rezultat. Dobili su nas 0:2 na našem terenu. U ovom trenutku su kvalitetniji od nas. Ali mi idemo na Grbavicu rasterećeni kako bismo u kombinovanom sastavu odigrali jednu što bolju utakmicu. Ako povedemo na vrijeme, možemo ostvariti povoljan rezultat po nas", istakao je Vidović.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Na kraju dodajmo da u Sarajevo neće putovati Toni Jović, Ajdin Redžić, Srđan Bečelić i Armando Mance. 

Utakmica se igra sutra od 18 sati 

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti