Srna donirao 15 tona mandarina bolnicama u Hrvatskoj

Srna donirao 15 tona mandarina bolnicama u Hrvatskoj

E. Oštraković

Bivši kapiten hrvatske nogometne reprezentacije Darijo Srna organizovao je dostavu 15 tona mandarina u šest bolnica u Hrvatskoj.

Srna je s firmom Enna Fruit odlučio da donira čak 15 tona mandarina bolnicama u Zagrebu, SPlitu i Osijeku.

Uz Srninu donaciju, firma ENNA Fruit donirala je i dva integralna dezinfekcijska sustava koji će se koristiti u stacionaru u zagrebačkoj Areni.

"U izazovnim vremena, kada se svi suočavamo s COVID krizom, važno je, u okviru svojih mogućnosti, biti potpora onima kojima je to najpotrebnije", rekao je Darijo Srna u povodu ove humanitarne donacije koja je, kako kaže, otišla u prave ruke, odnosno u KBC Sestre milosrdnice, KBC Dubrava, KBC Rebro, Kliniku za dječje bolesti u Zagrebu te u KBC Split i KBC Osijek.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Tridesetosmogodišnji Hrvat i ranije je bio učesnik raznih humanitarnih akcija i tvrdi da to radi isključivo kako bi drugima pomogao,a ne kako bi mu neko rekao "bravo", "svaka čast" ili "hvala".

Promo

Top Komentari

Realist
Svaka čast kapetane
1 3
Seljober_Hakinnen
pa daj meni barem jednu. crklo mi moje drvo puno kokosji govanci sam stavio
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi