Srpski fudbaler na meti kritika: "Šta je ovo, otkud duh Casper u timu?"

Loš početak u Marseilleu

Srpski fudbaler na meti kritika: "Šta je ovo, otkud duh Casper u timu?"

Navijači Olympiquea iz Marseillea imali su velika očekivanja od Nemanje Radonjića, brzonogog krilnog napadača koji je ljetos kupljen iz Crvene zvezde za čak 12 miliona eura.

Međutim, prve Radonjićeva utakmica u Marseilleu nisu baš obećavajuće. Nakon kobne greške u susretu sa Frankfurtom nakon koje je njegov tim primio gol i izgubio meč, Radonjić je sinoć prvi put imao priliku da bude starter u novom klubu. I to je prošlo neslavno jer je Marseille izgubio od Lillea sa 3:0, uz njegovu neuvjerljivu igru.

I dok trener Rudy Garcia ima povjerenja i, što je najvažnije, strpljenja za Nemanju Radonjića, srpskog fudbalera već kritikuju brojni francuski novinari, a o navijačima Marseillea da ne govorimo.

Najoštrije kritike je Radonjiću uputio novinar RMC Radija Daniel Riol, koji ga je nazvao "duhom Casperom".

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Radonjić, novo pojačanje... On još nije ni stigao u Marseille, ovo je sigurno neki njegov rođak, teško da je ovo on. Realno, igrao je kao Casper, kao duh na terenu", napisao je Riol u analizi utakmice protiv Lillea.

Marseille nakon osam kola u Ligue 1 zauzima tek šesto mjesto sa 13 osvojenih bodova, iako je tokom ljeta doveo nekoliko zvučnih pojačanja. S druge strane, 22-godišnji Nemanja Radonjić je još uvijek bez učinka, a nastupio je tek na tri utakmice.

Top Komentari

Naser
hahahahaha..duh casper ahahahah...rodjak.ahahahahah
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi