St. Etienne i Bordeaux odigrali neriješeno

Borba za Evropu

St. Etienne i Bordeaux odigrali neriješeno

St. Etienne i Bordeaux remizirali su večeras u susretu 36. kola francuske Ligue 1. 

Neriješen rezultat (2:2) je St. Etienneu dodatno smanjio ionako male šanse da se plasira u Evropsku ligu, dok je taj cilj za Bordeaux postao sve bliži. 

Prvi gol na ovom meču je postigao upravo Bordeaux. Igrala se 42. minuta kada je Ounas s bijele tačke doveo svoj tim u vodstvo, međutim ono je trajalo svega tri minute. U 45. minuti stvari na početak je vratio Berič. 

Na samom otvaranju drugog poluvremena Bordeaux je uspio ponovo doći do prednosti, a ovoga puta Ruffiera je matirao Laborde. Da gosti ne odu kući pjevajući pobrinuo se Pajot u 64. minuti i postavio ujedno konačnih 2:2. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Nakon ovog remija St. Etienne se nalazi na sedmoj poziciji, dok je Bordeaux na petom mjestu koje vodi u Evropsku ligu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi