Otac Neymara: Nema šanse za on zaigra protiv Manchester Uniteda
Neymar će biti van terena neko vrijeme zbog povrede metatarzalne kosti

Parižani će još neko vrijeme biti bez Brazilca

Otac Neymara: Nema šanse za on zaigra protiv Manchester Uniteda

S. Pašalić

PSG će 6. marta odigrati uzvratnu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv Manchester Uniteda.

Parižani su u prvoj utakmici golovima Kimpembea i Mbappea ostvarili važnu pobjedu pred uzvrat, a pobjeda dobija još veći značaj kada se uzme u obzir da u toj utakmici za PSG nisu igrali Neymar i Edinson Cavani.

I dok bi Cavani možda mogao zaigrati u meču protiv Uniteda, prema riječima Neymarovog oca Brazilac se neće oporaviti za susret protiv Manchester Uniteda te je nagovijestio da Neymar neće igrati do aprila.

"Za sada je Neymar ozlijeđen. To je komplicirana situacija i smeta svima onima koji vole nogomet i koji bi ga htjeli vidjeti kako igra. On će biti odsutan najmanje 10 sedmica tako da je povratak protiv Manchester Uniteda nemoguć", rekao je Neymarov otac.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Neymar je u PSG došao iz Barcelone za rekordnih 222 miliona eura u augustu 2017. godine, ali sve su veće glasine da Brazilac želi napustiti Pariz i vratiti se u Barcelonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije