St. Etienne objavom na Twitteru obradovao navijače Arsenala

Saliba stiže ranije nego što se mislilo

St. Etienne objavom na Twitteru obradovao navijače Arsenala

E. Čaušević

Arsenal je ljetos saopštio da je kupio mladog defanzivca Williama Salibu iz St. Etiennea za 30 miliona eura.

Ovaj 18-godišnji fudbaler je sve oduševio prošle sezone igrama u dresu francuskog kluba, a čelnici Arsenala odlučili su da ga dovedu u svoje redove.

Arsenal je za Salibu izdvojio 30 miliona eura, a ovaj Francuz je s Topnicima potpisao ugovor do ljeta 2024. godine. Ipak, potom je odlučeno da će Saliba ostati u St. Etienneu do kraja ove sezone na posudbi.

Međutim, londonski klub ima ogromne probleme u defanzivi ove sezone, a nova noćna mora desila se za vikend kada se povrijedio Chambers.

Zbog toga je Arsenal očito da skrati Salibinu posudbu i dovede ga u svoje redove već u januaru što nije bilo prvobitno planirano. Ovo je potvrdio i St. Etienne na Twitteru zanimljivom objavom za navijače Arsenala.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Dobro jutro navijačima Arsenala", poručili su iz St. Etiennea uz fotografije Salibe.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi