St. Etienne želi Milana Đurića?
FOTO: EPA

Bh. napadač u Francuskoj?

St. Etienne želi Milana Đurića?

Dino Kurbegović

Nogometni reprezentativac BiH i član italijanske Cesene, Milan Đurić, mogao bi promijeniti sredinu u zimskom prijelaznom roku. 

Kako pišu mediji u Francuskoj, visoki napadač koji je svojim golovima protiv Velsa i Kipra postao junak nacije na meti je francuskog St Etiennea.

Pored Đurića, ekipa koja zauzima šestu poziciju u Ligue 1 u svojim redovima želi i napadača Alexandera Soderlunda (28) iz Rosenborga, a u narednom periodu ćemo vidjeti da li će neki od ove dvojice preći u St. Etienne.

Milan Đurić ove sezone je u deset nastupa postigao tri gola za Cesenu, a trenutno je povrijeđen, dok je Soderlunda u 27 utakmica postigao 22 gola.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti