BiH je vodeća u grupi, ali prvo mjesto nije sigurno

Šta ako od Austrije izgubimo rezultatom 1:0?

15

Komentari (15)

Gvardiola
Ako odigraju dosad najbolju utakmicu pod žutim, mogu pobjediti. Novinar je dobro krenuo sa naslovom i tekstom, medjutim bit je u tome šta ako izgubimo jedan nula i Austrija tuče s Irsku tri razlike; no na to nismo dobili odgovor.
bosanac
ali zbog čega razmišljate o porazu,ako misliš biti najbolji nesmiješ razmišljati o tome,već smo ih pobijedili,imamo prednost s obzirom da će nam ostavljat prostora za kontre tako samo pobijedili i s.irsku u s.irskoj bez obzira sto su napadali cijelu utakmicu a i na SP Francuska je igrala na kontre
ami1
Bosnia i Herzegovina uz pametnu igru i dobru odbranu i veliku podrsku nasi navijaca moze slaviti u becu ako nista drugo izvuci remi I tobi bilo pravo remek djelo ove repentezacije i selektora prosineckog koji je do sad vodio dobro nasu repentezaciju bez ijednog poraza
Michoney
Da je i babi muda ne bi bila žensko...ha ja
Emir
Treba ih razvaliti i to je to.
Chupy
Ja mislim ako ne izgubimo a isto mislim ako austro-bugari ne pobijede, ustvari ako odigramo nerijeseno, ustvari ako pobijedimo.....stvarno mislim :) Mi smo narod koji kalkulise do jaja, ebem vise i kalkulacije.
Svojprisebi
Budale hrljaju napred pametni razmisli prije hrljanja
zenica78
daj ba novinar puno mozgas je li tako i kad hoces nesto povalit kontas sta ako mi ne da sta cu pa zna se sta ces desanka i nece ti sigurno dat kad si nesiguran osjeti se to samo muski u samouvjereno i pada svaka pa tako i Austrija ta ce Austrija
dadopd
Cak i ako izgubimo sa 2-1 mi smo sigurno prvi zbog gola u gostima.
Bocko
e to ti je liga nacija pobijediš 3 od 4 utakmice i nemaš siguran prolaz
BiH reprezentaciji je minimum dovoljan nerjesen rezultat to jest samo jedan bod i BiH reprezentacija je zavrsila u svojoj grupi kao prva, dakle dovoljan je samo jedan bod i gotovo je sve.
protiv modernog fudbala
cuj izgubimo..ubit cemo ih ko mraz papriku
rajvosa1946
Platu na dvicu!
bhfanaticos
treba odigrati pametno i to je to
criticos
Zašto, zaštooooo taj luzerski mentalitet? Čuj, šta ako izgubimo? Do kada više tako koncipirati stvari? Jesi li tako i ispite polagao dragi novinaru? Šta ako padnem ispit, šta onda? Jesi li učio da padneš ili da prođeš? Očito da padneš, jer tako rezonuješ? Zato i jesi loš novinar sa takvim naslovom i kalkulisanjem. Hrabri i odvažni, spremni i samouvjereni idu naprijed, a luzeri razmišljaju šta ako?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.