Dva gola za dvije minute

Šta bi Barca bez Messija?

10

Komentari (10)

Śmeker007
Je li ono protiv Liverpoola isto tako igrao? jajajajajaja
MirzaBarucic
On jeste, ostatak ekipe nije. Fakat si glup
Śmeker007
Glup jel? jedino ti moze caca biti koji te izjebao, a kad skontam bolje bi bilo da je onu svrsetinu na zid ili kroz prozor, nego tamo gdje i jeste, a rezultat vidimo kroz komentare tvoje.. P.S. Sad mozes ga Origi-u polizati kretenu jedan!
Dino_2000
@Šmeker007 Nemoj se nervirati džaba,ovaj Mirza je inače glup ko kurac.
Śmeker007
Ma sta god za sebe je, al mrzim kad neko nekome pise glup si i slicno, tako da je zasluzio odgovor zatucanko jedan, hebo mu Messi usta seljacka!
MirzaBarucic
Smekeru, idiote, kad nekog nazivaš seljakom, polupismeni provincijalac, onda se potrudi da sam ne budeš SELJAČINA. Pored toga, idiote, nepotrebno je uzimati nečije roditelje u usta. Ili te to u tvom selu nisu naučili?
MirzaBarucic
@Dino_2000: Bitno je da si ti, tuzlanski seljoberu, popio svu pamet svijeta. Puna ti usta "kurca" u svakom javljanju.
Śmeker007
Kao prvo nauci se sta znaci biti kulturan degenu jedan, ja pisem komentar o Lessi-u a ti pises da sam glup, kao da tebe napadam tako da prvo ukljuci mozak ako ga imas, a kao drugo ovaj Dino je u pravu bas si kao K.... covjek nista slgao nije, tako da nemas potrebe da de ljutis ha ja :)
Nany
Napuši se kurca Ronaldu-majmune !
*p!p!t@*
Bila bi ko Real
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti