Šta će biti sa Zoranom Kvržićem?

Rijeka ga udaljila iz prvog tima

Šta će biti sa Zoranom Kvržićem?

Reprezentativac BiH Zoran Kvržić suočio se s velikim problemima u Rijeci.

Proteklog vikenda Kvržić je s Rijekom doživio katastrofu u derbiju protiv Dinama izgubivši s čak 5:0, a to je, očekivano, izazvalo potres koji je za posljedicu donio udaljavanje nekoliko fudbalera iz prvog tima. 

Odlukom sportskog direktora Rijeka više ne računa na Roberta Punčeca, Petra Mamića i Lorenca Šimića, a na ledu je upravo i Zoran Kvržić kojeg je trener hrvatskog kluba u derbiju zamijenio već na poluvremenu.

Mediji u Hrvatskoj pišu kako 31-godišnji Kvržić danas ne igra ni blizu kvalitetno kao prošle sezone, što je možda uzrokovano i nerealizovanim transferom, ali bi za razliku od ostalih mogao bit i 'pomilovan' zbog ranijih zasluga. Tako barem tvrdi 24sata.hr. 

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Kvržića po povratku u Rijeku čeka ozbiljan razgovor sa direktorima, ali poslana mu je jasna poruka", piše, između ostalog, pomenuti hrvatski list. 

Naš fudbaler je u Rijeci još od 2013. godine, zamjenik je kapitena i rekorder po broju evropskih nastupa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi