Kvržić: Ova utakmica će nam dobro doći da vidimo gdje smo i šta smo

Zmajevi se spremaju za meč s Italijom

Kvržić: Ova utakmica će nam dobro doći da vidimo gdje smo i šta smo

E. Čaušević, foto: D. Kurbegović

Fudbalska reprezentacija BiH nalazi se u Zenici gdje se priprema za mečeve protiv Italije i Lihtenštajna.

Izabranici Roberta Prosinečkog u petak će na Bilinom polju ugostiti selekciju Italije, dok tri dana kasnije igramo u gostima protiv Lihtenštajna meč posljednjeg kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Pred večerašnji trening u Trening centru NSBiH prisutnim medijima obratio se naš reprezentativac Zoran Kvržić.

"Sigurno ovaj tim ima veliki potencijal i mislim da su svi ovi mlađi dečki koji su tu opravdavaju povjerenje šefa. Možemo napraviti sigurno dobar rezultat do kraja kvalifikacija i Lige nacija", rekao je Kvržić i nastavio.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Ova utakmica će nam dobro doći da vidimo gdje smo i šta smo i možemo li igrati s nekom većom reprezetacijom kakva je Italija jer nas to čeka kroz Ligu nacija, takve utakmice. Dobro bi nam došla pobjeda za samopouzdanje i vjerujem da za to imamo kvalitet i potencijal. Svi koji su tu nisu sigurni u timu jer ako ne igrate u klubovima i ne dajete maksimum sigurno više nećete biti tu. Trebamo dati svi maksimum i pokazati da možemo napraviti dobar rezultat".

Top Komentari

guber_90
Valjda su nam to Grci, u detalje, objesnili.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi