7

Komentari (7)

cccccc
Messi je prošle sezone uz Levandovskog bio statistički daleko najbolji igrač. A zašto bi Messi trebao glasati za Ronalda kada Ronaldo nije trebao biti ni u TOP 3? Prosle sezone Mesi u 44 utakmice imao 31 gol (5 iz penala) i 25 asistencija dok je Ronaldo u 46 utakmica imao 37 golova (13 iz penala) i samo 5 asistencija. Ovo je nagrada za najboljeg igraca u sezoni 2019/20, a Ronaldo u prosloj sezoni sigurno nije bio najbolji ni u svojoj ligi. Imobile je imao i vise golova i vise asistencija od Ronalda tako da ne znam zasto je Ronaldo ikako ovdje... A ja mislim da je ovo prvi puta da je se Ronaldo glasao za Messija u ovim izborima. Sa druge strane, Messi je više puta glasao za Ronalda, a to ste i sami pisali neki dan pa sad se zapitajte ko je tu sebičan... Inače, Leva je zasluženo najbolji.
Hamuš
Jbt koliko daleko seže mržnja prema Ronaldu, isfrustriranost njime to nije normalno. Bolest čista.
87618
Ronaldo ispade najveci gospodin od njih trojice , Poljak se obruko , a zasluzio je nagradu .
Meazza
Poljak i argentinac,fasisti.Ronalda ne volim,ali je covjek.
cccccc
Koliko je Messi puta zadnjih godina glasao za Ronalda dok je Ronaldo uvijek odbijao glasati za njega? Messi bi sigurno i sada glasao za njega da je Ronaldo zaslužio biti u TOP 3. Ja se sjećam prije par godina kada je Iniesta dobio nagradu od UEFA-e, a Messi se smijao, bio sretan kao da je on dobio, a Ronaldo predprošle godine ne dođe na dodjelu nagrade Modriću, a bili su godinama suigrači. Ronaldo je dobar igrač ali je jadan kao osoba i užasno loš gubitnik. Uvijek se ponaša kao razmaženo derište kada gubi...
Milos1312
Rivaldo
A na osnovu cega su Ronaldo i Messi zasluzili bodove? Da nije medijskoh hajpa i proslih sezona, ne bi se niti primjetili zadnju odigranu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.