Šta će reći Mourinho: Dele Alli izgubio živce nakon izmjene

Nije mu se izlazilo s terena

Šta će reći Mourinho: Dele Alli izgubio živce nakon izmjene

E. Čaušević

Tottenham je večeras poražen na svom terneu od Leipziga (0:1) u prvom meču osmine finala Lige prvaka.

Odlučujući trenutak meča desio se u 58. minuti kada je Werner nakon sjajnog prodora oboren u kaznenom prostoru londonskog tima, a sudija Cakir je opravdano svirao penal.

Odgovornost je preuzeo upravo Werner koji je pogodio s bijele tačke za 0:1 što je bio konačan rezultat meča. Tottenham je do kraja pokušao nekako da dođe do poravnanja, no nije uspio.

Koliko su frustrirani bili igrači Tottenhama najbolje je pokazao Dele Alli. Naime, Jose Mourinho je odlučio izvesti Allija iz igre u 64. minuti, a to se ovom igrači nije svidjelo.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Dele Alli je dobacivao Mourinho dok je prolazio pored njega, a potom je uzeo bocu s vodom i ljutito je bacio na pod.

Image

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi