Šta će reći navijači Chelseaja? Ferdinand u transu proslavio gol Messija

Nije ostao ravnodušan na majstoriju Argentinca

Šta će reći navijači Chelseaja? Ferdinand u transu proslavio gol Messija

Endin Čaušević

Fudbaleri Chelseaja večeras su se oprostili od Lige prvaka nakon što ih je Barcelona ubjedljivo savladala na Nou Campu sa 3:0.

Plavci su iz prvog meča imali 1:1 i nadali se da mogu do četvrtfinala, ali već u trećoj minuti su primili gol. Protiv nezaustavljivog Lionela Messija jednostavno nisu mogli i šansu za neki bolji rezultat u ovom takmičenju čekat će naredne sezone.

Utakmicu koja se igrala na Nou Campu pratio je i nekadašnji defanzivac Manchester Uniteda, Rio Ferdinand, koji je stručni komentator na BTSportsu. Ferdinand je u transu proslavio treći gol Barce i novu majstoriju Messija. Reklo bi se u inat navijača nekada njegovog ljutog rivala iako je pored njega bio legendarni veznjak Chelseaja, Frank Lampard.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi