Šta će reći navijači Juventusa? Dybala "uhvaćen" u tajnoj posjeti Madridu

Argentinac potakao nove glasine

Šta će reći navijači Juventusa? Dybala "uhvaćen" u tajnoj posjeti Madridu

Paolo Dybala se nije našao na spisku selektora Argentine Jorgea Sampaolija za predstojeće prijateljske susrete, pa će reprezentativnu pauzu, po svemu sudeći, iskoristiti za odmor i putovanja.

Ipak, navijačima Juventusa se nikako neće svidjeti činjenica da je za svoju destinaciju izabrao Madrid. Prvo jer Juventus uskoro igra prvi susret četvrtfinala Lige prvaka protiv madridskog Reala, ali i zbog činjenice da se Argentinac već pominjao kao moguća meta ovog kluba na narednom prelaznom roku.

Dybalu su prepoznali gosti jednog madridskog resotrana, a nakon što su fotografije sa obožavateljima dospjele na internet i nakon što se otkrilo da je on u Madridu, španski mediji su odmah počeli pisati da je po srijedi sigurno početak pregovora za Realom.

Iako je teško znati da li u takvim tvrdnjama ima istine, navijačima Juventusa se nikako ne sviđa što njihov miljenik boravi u Madridu, pa je njegovo "tajanstveno" putovanje već naišlo na veliki broj kritika simpatizera Stare dame.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Juventus 3. aprila dočekuje Real na svom stadionu u prvom susretu četvrtfinala Lige prvaka, dok je revanš na rasporedu 11. aprila na Santiago Bernabeu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi