Šta će reći strogi Arteta: Fotografija Bellerina izazvala bijes kod navijača Arsenala

Opustio se na odmoru

Šta će reći strogi Arteta: Fotografija Bellerina izazvala bijes kod navijača Arsenala

Esmer Oštraković

Nogometaši Arsenala nalaze se na odmoru prije početka priprema za novu sezonu u Premiershipu.

Hector Bellerin nalazi se u Italiji gdje u boravi sa svojim roditeljima i uživa u ljepotama ove države.

Ipak, ni tamo nogometaš Arsenala nije imao mira, te ga je neko od prisutnih uslikao sa cigaretom u ustima.

Sve se desilo tokom večere, gdje su on i njegovi roditelji uživali, a Bellerin se očito previše opustio, te je odlučio zapaliti cigaretu.

Ponašanje Bellerina su osudili navijači Arsenala, odmah nakon što su vidjeli fotografiju, a veliko pitanje je kako će reagovati trener Topnika, Mikel Arteta.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Poznato je da je Arteta jako strog, te se može očekivati da Bellerin bude kažnjen od strane kluba zbog toga što je uradio.

Top Komentari

bistrik87
sta tek reci za npr Adrijana il Kaku koji su svoj talenat ostavili u kafanama, a znamo kakve su igracine bili, da nisu imali poroka, bili bi veci od Mesija i Ronalda
0 7
goku_iz_sirokog
Zasto ne bi smio pusiti jbt ejj
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi