Bellerin na meti klubova iz domovine

Da li će napustiti Emirates?

Bellerin na meti klubova iz domovine

Nedavno su se pojavile informacije da bi desnog beka Arsenala Hectora Bellerina u svom Interu volio vidjeti Antonio Conte.

Međutim, to nije sve. Interesa za 25-godišnjaka ima i iz njegove domovine, Španije.

Marca piše da su za Bellerinove usluge zainteresovani Atletico Madrid i Sevilla.

Ugovor Španca koji je prošao omladinski pogon Barcelone sa Arsenalom važi do 2023. godine, ali se vjeruje da i sam razmišlja o povratku u rodnu zemlju.

Navodno je novi desni bek prijeko potreban prije svega Sevilli s obzirom da su Jesusu Navasu već 34 godine, a da Alejandro Pozo još nije spreman standardno igrati u prvom timu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Da li će se Bellerin možda već na ljeto vratiti u Španiju, ostaje da se vidi.

Inače, nekadašnji omladinac Barcelone je u Arsenal stigao još davne 2011. godine. Naravno u omladinski pogon Topnika. Kratko je boravio na posudbi u Watfrodu da bi u prvi tim zvanično bio prekomandovan 2014.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi