2

Komentari (2)

BobPaisley
...ne znam zasto su i nastavljali sezonu,trebali su fino dodijeliti titulu Penal Madridu bez da prave cirkus kao sinoc...ne kazem da Uefaloni ne stele utakmice,ali ono sinoc je bas bila tragikomedija...zao mi je igraca Real Sociedada koji ce ni krivi ni duzni ostati bez LP,a mozda cak i bez nastupa u Europi,jer tesko se oporaviti nakon onakve kradje.
realno_govoreci
A gdje se to ne steli? Dortmund prosle sedmice izgubi od Mainza kuci i Mainz izbori opstanak a onda nakon toga dobiju u gostima Laipzig koji je treci na tabeli.Ista stvar je u svim ligama.Realu i Barci se navlaci to vise svi znaju i inace u fudbalu je cirkus pravi postao radi marketinga.Para je para nazalost ali su mi zanimljivi ovi navijaci eto njihovi ljubimci postenjacine prave a drugima se popusta navodno.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.