Šta čeka Girouda? "Razgovarali smo i sve je tu jasno"

Francuz član Chelseaja

Šta čeka Girouda? "Razgovarali smo i sve je tu jasno"

A. Čaušević

Oliver Giroud će vrlo vjerovatno tokom januara promijenti sredinu. 

Frank Lampard ne računa na Girouda, indirektno je to povrdio i danas kada francuski napadač nije zaigrao protiv Nottinghama u FA Cupu.

U izjavi poslije utakmice Lampard je kazao kako je već razgovarao sa Giroudom i da je sve praktično jasno - u slučaju prave ponude može otići.

"Nema ništa novo. Dat ću vam isti odgovor kao i ranije. Razgovarao sam s Olivierom i sve je jasno", rekao je mladi stručnjak te nastavio:

"Ako su uslovi zadovoljavajući za njega, za nas, za klub, onda ćemo razmisliti o njegovom odlasku i to samo u slučaju da je njegova pozicija pokrivena dolaskom drugog igrača."

Plavcima je istekla kazna zabrane dovođenja novih igrača i za očekati je dolazak niza pojačanja na Stamford Bridge tokom januara.

Giroudu želi niz klubova, a posljdnji koji se uključio u borbu za njegov potpis je West Ham i to nakon dolaska Davida Moyesa na klupu Čekićara.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi