17

Komentari (17)

andi
Država kriva koja etnički çist hrvatski grad i sve klubove ima.SRAMOTA.
DamirT
Kaze ocekuje ih zestoka kazna saveza,skutori ce dobiti 2000 KM kazne i to je to.Vecu kaznu ce Sarajevo dobit nego oni
Benjamingst
Za ovo je sve kriv Fudbalaki savez BiH. Oni su dopustili da na nasim stadionima navijaci mogu da rade sta god zele. A to u Savezu I pase, jel uzimaju pare od klubova. Da zabrane I da kaznjavaju po 25000 do 50000 EURA oduzimanje bodova, 3 do 4 utakmice bez navijaca... klub bi reagovao drugacije... kazne po 1000 KM do 2500KM I sve po starom. Ovu ligu ja nepratim vise.
mirza24
Sve dobro napisano osim docek i ispracaj gostiju fer i korektan ehhh to nema u listici kamenjarskoj to su zadnji divljaci u Evropi
Hooruk
Napisao da su prekucali i barbarska plemena.
VelaHavle
A hoce li iko spomenuti rak ranu bh fudbala ?? Elvisa Mujica, Gorana Paradzika, Vladimira Bjelicu i Ermina Sivca ???
VelaHavle
Cim se Amaw Osim vratio u bh fudbal, poceli su skandali sa sudijama... pogotovo prema FKS
AnijakManjo
Jest i u kupu smo nastimali, ne sebi nego vi da ispadnete. Koji si ti kretenko hahahhahahah
Kasikara
Uvijek su im drugi krivi,zato nikada neće biti klub,bit će ali prosječni.
ajanbrrin
lintus
Hebibovicu klanjas li jos
mostarac
Klanja i klanjat ce se u BiH ko sto se uvijek i klanjalo ...Je li to zabranjeno klanjat ili sta ?Svaki drugi igrac se krsti kad da gol je li ih treba kaznjavat zbog toga?
pipun
Mi cemo da klanjamo i dalje a vi ce te pucati od muke i mrznje gamadi skutorska
Hooruk
Sta ces ti jado pricati o dokazivanju, sva zivotna vam svrha da se dokazete hrvatskoj i hrvatima, ljudi vas iskoriste za izbore i ostale svoje svrhe i odbace vas ko iskoristeni ******, ******u jedan.
pipun
Ako vec spominjes poturcenje, seljacino nepismena uci malo istoriju i vidjeces da su takvi kao ti poturceni i karani 500 godina. A o pravu prve bracne noci (500 godina) to necu ni da ti spominjem. Znas ono kad turcin mora biti prvi mladama od cafira tj. krstasa i tako 500 godina ...
RodjeniRA
Nego šta nego klanja pred jednim jedinim bogom Allahom!!! A ti naguzi gospu pa opleti!!!
lintus
Delegat vrati jerki petaka! Lopove
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.