Šta je fudbal u BiH bez meze, piva i rakije?

U Poljicu znaju uživati

Šta je fudbal u BiH bez meze, piva i rakije?

M. Šljivak

Niželigaški fudbal u Bosni i Hercegovini uvijek je nudio mnogo više uzbuđenja od onog u društvu najboljih bh. timova.

Podrška koju imaju timovi iz malih sredina je posebna, a osim uzbuđenja na terenu, ono što se dešava pored je uvijek pruža dosta zanimljivosti.

Tako je danas bilo i u Poljicu, gdje je domaći Svatovac u susretu Druge lige Sjever dočekao Gradinu iz Srebrenika.

Pored terena i na tribinama se skupio veliki broj gledala. Dosta njih je utakmicu gledalo uz mezu, pivo ili rakiju, te su imali itekako ugodan ambijent za gledanje susreta.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Šta je fudbal u BiH bez meze, piva i rakije?

Top Komentari

Bulle
Seljakluk popit pivo? Druze pije se i u gradu. I na selu, ti ne shvatas sta znaci seljakluk.
8 2
arca
Ako je ovo seljakluk sta je onda paljenje baklji i bacanje istih u teren.Cupanje stolica i bacanje kako na teren tsko i na navijace drugog tima.Ovdje barem mozes djecu dovesti da pogledaju tekmu.Pametnom dosta
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi