Moranjkić ponovo u Gradini, ali u novoj ulozi

Nekadašnji igrač Slobode, Tuzla Cityja...

Moranjkić ponovo u Gradini, ali u novoj ulozi

Jasmin Moranjkić, fudbaler koji iza sebe ima više od 100 utakmica u Premijer ligi BiH, vratio se u Gradinu iz Srebrenika.

Karijeru koja je trajala više od deset godina Moranjkić je prekinuo prošlog ljeta, međutim bez fudbala nije mogao dugo, pa je u međuvremenu odlučio da krene s trenerskim poslom.

Najprije je Moranjkić svoje znanje prenosio u kolektivu Tuzla Cityja kao trener mlađih selekcija, no od sada će značajnu ulogu imati i u Gradini iz Srebrenika u kojoj će biti zaposlen kao koordinator omladinskog pogona.

Ovu informaciju potvrdili su i iz Gradine, pohvalivši se, između ostalog, kako su postali jači "za jednog odličnog sportskog radnika i trenera".

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Prve fudbalske korake Moranjkić je u prošlosti napravio upravo u Gradini, a kroz karijeru je imao priliku još igrati za Čelik, Zvijezdu, Slobodu, Radnički iz Lukavca i na kraju Tuzla City.

Top Komentari

Fce
Ovaj ima para ko blata igrao je u premijer ligi dosta
0 0
cako
isti hazard! :)
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi