Šta je golman Valencije radio prije fantastičnog gola Kroosa iz kornera?

Majstorija veznjaka Reala

Šta je golman Valencije radio prije fantastičnog gola Kroosa iz kornera?

E. Čaušević

Real Madrid se plasirao u finale španskog Superkupa pobjedom protiv Valencije sa 3:1.

Meč u Džedi obilježili su sjajni golovi Tonija Kroosa i Luke Modrića koji su oduševili sve. No, mora se priznati da je gol Kroosa bio pravo remek-djelo.

Igrač Reala je u 15. minuti postigao spektakularan gol direktno iz kornera što je iznenadilo i režisera prenosa jer smo tek u usporenom snimku vidjeli šta se desilo.

Kroos je brzo izveo korner jer je vodio da golman Valencije nije na golu i to mu se isplatilo. No, mnogima nije bilo jasno šta se desilo sa Domenechom. Golman Valencije je govorio svojim igračima kako da se pozicioniraju kod kornera, a primio je takav gol.

Potražite više informacija na temu La Liga:

View this post on Instagram

🎯 CORNER TAKEN QUICKLY... GOL OLÍMPICO QUE NADIE ESPERA... ✨ @Toni.Kr8s #RMSuperCopa | #HalaMadrid

A post shared by Real Madrid C.F. (@realmadrid) on

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi