Meč pratio u našoj zemlji: Mamić se oglasio velike pobjede Vatrenih
FOTO: Jutarnji list

Prvi čovjek Dinama nije krio oduševljenje

Meč pratio u našoj zemlji: Mamić se oglasio velike pobjede Vatrenih

S. Mlaćo

Hrvatska je sinoć savladala Argentinu sa 3:0, te Gaučosima očitala pravu nogometnu lekciju. Dominirali si izabranici Zlatko Dalić u svim segmentima igre, te na kraju upisali važnu pobjedu i već sada izborili prolaz dalje na SP u Rusiji.

Hrvatski navijači širom svijeta slavili su do kasno u noć, pjevale su su se pobjedničke pjesme, a skandiralo se Luki Modriću, Anti Rebiću, Mariju Mandžukiću i ostalima...

Nakon pobjede oglasio se i Zdravko Mamić koji je meč pratio u Bosni i Hercegovini. Kako je već poznato, Mamića je sud u Osijeku osudio na šest i pol godina zatvora, a on je spasio potražio u našoj zemlji.

Zbog jasnog zakona ne može biti isporučen, a nije skrivao veliko zadovoljstvo nakon velike pobjede Vatrenih.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"Večeras ste povijesnom pobjedom pokazali zašto ste ono najbolje što Hrvatska ima i može pružiti - svakoj Hrvatici i Hrvatu u svijetu te ljubitelju nogometa večeras ste vi junaci! Hvala vam na ovoj čarobnoj večeri! AJMOOO HRVATSKA!", napisao je Mamić na svom zvanično facebook profilu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi