Šta je Mladen Žižović spremio za Spartak?
Foto: FK Radnik

Radnik gostuje u Trnavi

Šta je Mladen Žižović spremio za Spartak?

M. Šljivak

Fudbaleri Radnika iz Bijeljine sutra u Trnavi igraju revanš meč prvog pretkola Evropske lige protiv Spartaka.

Bh. tim je prošle sedmice u Banjaluci odgirao zaista fantastičan meč. Potpuno je tim Mladena Žižovića nadigrao rivala i slavio je sa veoma dobrih 2:0.

Ekipa iz Bijeljine jučer je stigla u Trnavu. Atmosfera u timu je zaista fantastična i svi su uvjereni kako će se ona prenijeti na teren i da će se nakon sutrašnjih 90 minuta slaviti plasman u naredno kolo.

SportSport.ba iz izvora bliskih klubu saznaje da bi Mladen Žižović u sutrašnjem meču mogao izvesti identičan sastav kao i u prvom utakmicu.

Ipak, konačnu odluku ovaj sjajni stručnjak će donijeti večerašnjem treningu. Fudbaleri će posljednji trening pred utakmicu odraditi u 20:45, nakon čega će vjerovatno i biti poznat početni sastav.

On bi trebao izgledati ovako:

Kozić, Sušić, Radović, Simonović, Šubert, Popara, Mekić, Maksimović, Đurić, Peco, Zukić.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Meč Spartak Trnava - Radnik igra se u četvrtak od 20:45.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti