Radnik slavio pored Želje i Veleža, Beća zadovoljan: Ekipa smo u formiranju, čestitam momcima

Prvoligaš iz Hadžića pokazao kvalitete

Radnik slavio pored Želje i Veleža, Beća zadovoljan: Ekipa smo u formiranju, čestitam momcima

S. Mlaćo

Nogometaši Radnika iz Hadžića osvojili su Memorijalni turnir "4. Viteška" koji se protekla dva dana odigravao u Hrasnici.

Izabranici Damira Beća u subotu su savladali Famos boljim izvođenjem jedanaesteraca, a danas su na isti način bili bolji od favorizovanog premijerligaša Veleža.

Beća nije krio zadovoljstvo zbog ostvarenog uspjeha, s obzirom da su na turniru učestvovala dva respektabilna premijerligaša.

"U odnosu na jučerašnji dan ovo danas je bilo dobro. Moramo biti realni, ovo je druga ekipa Veleža. Ipak, mi treniramo 15 dana, a oni su već mjesec dana u trenažnom procesu. Dogovorili smo da ne srljamo i da iskoristimo priliku, te smo to i uradili. Veležu nismo dozvolili da stvori neke šanse i čestitam svojim igračima na zalaganju i trudu, a Veležu na fer i korektnoj igri, te im želim svu sreću u Premijer ligi", kazao je Beća.

Kratko se dotakao i nove sezone u Prvoj ligi.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Još uvijek smo ekipa u formiranju i bili smo zadovoljni ako budemo do osmog mjesta. Vidjet ćemo kako se otvoriti prvenstvo, svaka utakmica za nas je kvalifikacijska. To će biti rudarski posao", dodao je Beća.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi