Šta je na kraju uradio Anđušić?

Ovog ljeta napustio Premijer ligu

Šta je na kraju uradio Anđušić?

Admin Čaušević

U možda i najzvučnijem izlaznom transferu u nekoliko posljednjih godina sigurno uz onaj Marijana Ćavara u Eintracht iz Frankfurta, Nemanja Anđušić je ovog ljeta napustio Premijer ligu. 


Nakon što se nije uspio nametnuti u Sarajevu, Anđušićeve dobre partije u dresu Čelika i Mladosti DK ovom bivšem mladem reprezentativcu su donijele transfer u tursku Superligu.

Ovaj 22-godišnjak je ljetos postao član Trabzonspora gdje se zadržao svega nekoliko sedmica, a pred sami kraj prijelaznog roka posuđen je drugoligašu Balikesirsporu.

Anđušić još uvijek prolazi kroz period adaptacije i jasno je da će mu trebati neko vrijeme da se navikne na trenažni proces i sistem rada u Turskoj.

Krilni fudbaler još čeka na zvanični nastup u dresu novog kluba, a priliku za to bi trebao imati u petak kada će Balikesirspor na svom stadionu dočekati Istanbulspor.

Anđušić je prošao omladinske selekcije Leotara i Sarajeva, a još je bio član Olimpika i Travnika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi