Trabzonspor poslao na posudbu Nemanju Anđušića

U 2. ligi Turske

Trabzonspor poslao na posudbu Nemanju Anđušića · Zvanično

E. Škorić

Sada već bivši član Mladosti Nemanja Anđušić ovog ljeta pojačao je redove turskog Trabzonspora.

Anđušić (22) je s Trabzonsporom potpisao trogodišnji ugovor i predstavljen je kao zalog za budućnost. Nastupio je u nekoliko prijateljskih utakmica, a stav kluba je takav kako još nije spreman da razinu na kakvoj se takmiče, te da je najbolje da narednu sezonu provede na posudbi.

Na kraju je otišao na posudbu u drugoligaša Turske, ekipu Balikesirspora, s kojim je dogovorena posudba do kraja sezone.

Tako će imati priliku da naredne sezone skuplja nastupe u dresu Bakiesirspora i ukoliko bude pokazao dovoljno, Trabzonspor će imati mogućnost da ga vrati.

Bivši mladi bh. reprezentativac je ranije u karijeri igrao za Leotar (matični klub), Sarajevo, Travnik, Olimpik, Sarajevo, Čelik i na koncu Mladost, koja ga je prodala u Tursku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi