Šta je Neil Warnock u oktobru rekao o šansama Liverpoola u Ligi prvaka?
Warnock je izjavio da Liverpool ima veće šanse da osvoji Ligu prvaka, nego Premier ligu

Trener Cardiffa je na početku sezone rekao svoje mišljenje

Šta je Neil Warnock u oktobru rekao o šansama Liverpoola u Ligi prvaka?

S. Pašalić

Liverpool je u subotu savladao Tottenham sa 2:0 u finalu Lige prvaka.

Redsi su tako nakon 14 godina ponovo stigli do naslova prvaka Evrope, a bio je ovo ukupno šesti put u historiji ovog kluba da se popeo na krov Evrope.

Tim sa Anfielda je ove sezone igrao sjajno i u Premier ligi i u Ligi prvaka, a na kraju su ostali bez naslova prvaka u Engleskoj zbog jednog boda zaostatka za Manchester Cityjem.

U prvom dijelu sezone ekipa Jurgena Kloppa je igrala sjajno i držala je vrh Premier lige, ali je početkom drugog dijela uslijedila kriza rezultata koju je iskoristio City.

Građani su preuzeli vrh na tabeli i do kraja prvenstva nisu kiksali te su na kraju osvojili naslov prvaka.

Trener Cardiff Cityja, Neil Warnock, je još u oktobru nakon što je njegov tim odigrao utakmicu protiv Liverpoola izjavio kako misli da će ipak City osvojiti naslov prvaka u Engleskoj jer je jači tim, a da Liverpool ima više šansi da osvoji Ligu prvaka.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Izjavu trenera Cardiffa možete pogledati na 2:30 video snimka.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti