Lorenza Insignea ćemo naredne sezone gledati u španskom velikanu?

Atletico pokazao veliki interes za igrača Napolija

Lorenza Insignea ćemo naredne sezone gledati u španskom velikanu?

Endin Čaušević

Omaleni fudbaler Napolija, Lorenzo Insigne, prije nekoliko dana najavio je svoj odlazak iz kluba u kojem je ponikao.

Insigne je cijelu dosadašnju karijeru proveo u Napoliju, a prethodnih godina redom je odbijao svaku ponudu. Međutim, čini se da je shvatio da je vrijeme da se okuša i van Italije.

On je poručio da će ramzatrati ovog ljeta ponude i da će napustiti Napoli samo ako neka ponuda bude dobra za klub i njega. Također, jasno je poručio da to neće biti neki klub iz Italije jer u Seriji A može igrati samo na Napoli.

Mediji na Apeninima objavili su danas da je interes za Insignea veliki, te da se najviše povezuje s Atletico Madridom koji što prije želi da dogovori ovaj transfer.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Atletico je poručio da su spremni platiti oko 60 miliona eura za Insignea, no u Napoliju traže više. Njegov agent poručio je da je cijena 100 miliona eura, no da bi u Napulju pristali i na cifru od 80 miliona eura.

Insigne nema ništa protiv odlaska u Atletico iako se još povezuje s Liverpoolom i Arsenalom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti