11

Komentari (11)

gromovnik2
Kome smeta europska Sloboda?
Mustafa
Sloboda je najlošija ekipa u Premijer ligi. Ovaj Nalić mi nije baš simpatičan ali on je spasio Slobodu od potonuća u niži rang ! Utuvite to sebi u glavu ćoravi kritičari. Sav ovaj škart što igra u Slobodi ne vrijedi ni prebijene pare. Ni Pep Guardiola da sjedi na klupi Slobode sa ovim škartom od fudbalera nebi uspio ništa više napraviti !
Dino_2000
Mustafa kralju, ne znam iz kojeg ugla to gledaš,da li kao simpatizer Slobode ili ovi što nas mrze.Jedno je činjenica,koliko para toliko muzike.Ne možeš dovesti igrača za sitnu paru.Primjer Zrinjski,šta misliš da nije kladionica hercegovačkih,oni ne bi ni postojali.
gromovnik2
Kakvih bolan kladionica, hahahahah?
Mustafa
Sloboda nema kvaliteta ni za prvu ligu Federacije! Fudbal se igra za golove a Slobodini levati su dali pola gola po utakmici ! Opstanak u premijer ligi ligi je veliki uspjeh za ovakve diletante. Sa više postignutih golova Gošk se bori grčevito za opstanak.
gaizkaMendieta
edis smajić nije trenirao cijelu sedmicu ali će igrati jer danas dolaze skauti dinamo zagreba. naliću smrdo jedan mamu ti jebem kulturnu
gaizkaMendieta
pa normalno da su kurac od ekipe kad je glavonjama bitno samo kako uzet paru od igrača/menadžera i gurat familiju na silu iako taj familija napadač u 27 kola nije dao asistencije kamoli gola. 3 igrača koja trebaju bit u prvih 11 sjede na klupi jer, eto... tako ti je to
VelaHavle
Kako ofiran clanak... narucen.. planski da se ovi suzbiju i naloze, ne bi li zapeli i izbili Sarajevu koji bod kako bi ostalo bez titule.. a onda glavni sponzor ovog portala moze slaviti, iako ni oni nisu sampioni
Bulle
A koji je to klub nesto napravio na Evropskoj sceni ??? Nemogu drugo pretkolo da prodju a ti pricas da se Sloboda bori za evropu,ovdje se svi bore da odu u pretkola kakva evropa i pm a Sloboda je stariji klub od vecine klubova u tzv Premier ligi.
Stanley
klub koji postoji nako'
kempa
"Nako", već 100 godina. Glupa li komentara.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.