Šta je Werner tražio na mobitelu? Gledao letove, kukao agentu, guglao "kako prekinuti ugovor"...

Na Twitteru ludnica zbog fotografije Nijemca sa Wembleyja

Šta je Werner tražio na mobitelu? Gledao letove, kukao agentu, guglao "kako prekinuti ugovor"...

E. Škorić

Chelsea je u subotu poražen od Arsenala s 2:1 u finalu FA kupa koji je odigran na stadionu Wembley u Londonu.

Dva londonska kluba borila su se za trofej, ali je pogocima Pierre-Emericka Aubameyanga na kraju uspješniji bio sastav iz sjevernog dijela britanske prijestolnice.

Arsenal je stigao do 14. trofeja u FA kupu, a Chelsea ostao praznih ruku, ali će im za utjehu ostati da su izborili Ligu prvaka (što njihov gradski rival nije uspio). Na Wembleyju nije bilo navijača, ali na tribinama je, među ostalim zvaničnicima, sjedio i Timo Werner, sjajni napadač koji je stigao ovog ljeta iz Leipziga za oko 50 miliona eura.

Nijemac je primijećen kako tokom utakmice tipka na svom mobitelu, zbog čega je izazvao dosta komentara na Twitteru. Čak se na taj račun našalio i njegov donedavni klub Red Bull Leipzig.

Neki su se našalili kako je Werner u datom trenutku guglao letove za Leipzig ili Liverpool, s kojim se povezivao, pa čak i "kako prekinuti ugovor".

"Timo Werner izgleda kao da piše svom agentu i pita ga zašto ga nije prodao ovoj ekipi u crvenim dresovima", jedan je od komentara.

"Werner je napustio Chelsea FC Whatsapp grupu", dodaje drugi.

Werner je jedno od zvučnih pojačanja Chelseaja ovog ljeta, drugo je Hakim Ziyech iz Ajaxa, a spominje se i dolazak Kaija Havertza iz Bayera, dok klub također traži i novog čuvara mreže. Sve to obećava, vraća navijačima osmijeh na lice, ali poraz od Arsenala svakako je nešto što Werner nije očekivao na startu svoje nove avanture.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1590396893
Au jeste debili...
4 0
Dino69
Bas smijesno
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi