Šta kažu kladionice za meč Juventus - United?
Najveće šanse za postizanje gola daju se Cristianu Ronaldu, a i Juventus je priličan favorit večeras

Velika razlika u kvotama

Šta kažu kladionice za meč Juventus - United?

Poslastica današnjeg programa Lige prvaka bit će duel Juventusa i Manchester Uniteda, koji se s početkom u 21 sat igra u Torinu.

Ova dva tima odmjerila su snage prije dvije sedmice, a tada je Juve kao gost slavio sa 1:0, ali prilično rutinski po svemu viđenom na terenu.

Italijanski prvak je pokazao da je bolji tim u ovom trenutku, ali to mu ipak ne garantuje još jednu pobjedu večeras. Kladionice vjeruju Staroj dami, na koju se daje kvota 1,65. S druge strane, MOZZART na goste iz Engleske daje odličnu kvotu na dvoznak, a o pobjedi da ne pričamo.

United ne blista, ali ipak napreduje kako sezona odmiče i jasno je da ovaj klub nikada nije za otpisivanje, a čak je primamljiva MOZZART-ova kvota i da će Crveni đavoli postići barem jedan gol.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Kada je riječ o strijelcima, najveće šanse daju se Cristianu Ronaldu.  Kvota sasvim solidna.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Zašto navodite ljude da kockaju?
25 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti