Šta kvote govore o predstojećim premijerligaškim derbijima?

Jasno je ko su favoriti

Šta kvote govore o predstojećim premijerligaškim derbijima?

Već prvo kolo nove sezone Premijer lige BiH nam je donijelo dosta uzbuđenja, a za vikend nas očekuje drugo kolo i dva nova derbija.

Naime, u nedjelju će se odigrati derbi susret "starih znanaca" Čelika i Sarajeva, te mostarski derbi - prvi nakon tri godine.

Prvi je na rasporedu mostarski derbi koji će se od 20:00 sati igrati Pod Bijelim brijegom, dok će susret na Bilinom polju početi pola sata kasnije.

Kada su favoriti u pitanju, situacija je potpuno jasna - to su Zrinjski i Sarajevo.

Zrinjski je na domaćem terenu izraziti favorit protiv Veleža koji nije dobro startao povratničku sezonu (poraz od Mladosti), pa kladionica MOZZART na pobjedu Plemića nudi kvotu 1.40. To znači i da svi oni koji vjeruju u iznenađenje eventualno mogu dobro zaraditi opkladom na Rođene s obzirom da je kvota "pozamašna".

I Sarajevo je favorit, ali ne toliko izražen - što zbog gostujućeg terena, povreda, ali i protivnika koji puca od samopouzdanja nakon pobjede u protiv Širokog Brijega u prvom kolu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tako je kvota na trijumf Sarajeva na Bilinom polju u kladionici MOZZART 1.85.

Ovdje možete pogledati sve kvote kladionice MOZZART za duel Čelika i Sarajeva.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE