Šta li Wenger misli o porukama Tottenhamovih navijača?

Žele da ostane

Šta li Wenger misli o porukama Tottenhamovih navijača?

Edmir Škorić

Tottenhamovi navijači nemaju ništa protiv da Arsene Wenger ostane na klupi njihovog omraženog rivala Arsenala.

Wengerova sudbina i dalje je nepoznanica - ne zna se ostaje li u Arsenalu ili nakon skoro 20 godina odlazi. To niko sa sigurnošću ne može reći, ali navijači Tottenhama ne bi imali ništa protiv da Profesor ostane strateg Topnika.

Tako su na White Harte Laneu u nedjelju, u utakmici koju je njihov tim dobio s 2:0 protiv komšija, poručili: "In Arsene we trust" (U Arsenea vjerujemo). 

Bilo je još je nekoliko ispisanih poruka na bijelom kartonu, uglavnom tražio se ostanak Wengera. Nakon dugo vremena Tottenham sezonu završava ispred Arsenala i stoga su navijači Pijetlova sretni što Wenger sjedi na klupi njihovog rivala.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi