Šta nas to čeka na Etihadu? Guardiola sve karte bacio u napad

Poznati sastavi za večerašnje utakmice

Šta nas to čeka na Etihadu? Guardiola sve karte bacio u napad

Večerašnjim revanš utakmicama četvrtfinala bit će otkrivena prva dva polufinalista Lige šampiona. 

Liverpool i Barcelona su u velikoj prednosti u odnosu na Manchester City i Romu, ali obzirom da je u fudbalu sve moguće, ne treba otpisivati ekipe sa Etihada i Olimpica.

Treneri ekipa koje će večeras pokušati izboriti polufinale Lige šampiona su odabrali prve postave, a Pep Guardiola je svojom postavom jasno dao doznanja Liverpoolu šta ga čeka od prve minute na Etihadu. Građani će početi sa samo tri defanzivca (Walker, Laporte, Otamendi), a sve ostalo će biti igrači veznog reda i napadači. Ovome dodajmo da je Eusebio Di Francesco od prve minute u sastav Rome uvrstio Edina Džeku. U nastavku pogledajte sve večerašnje sastave:

Manchester City: Ederson, Walker, Laporte, Otamendi, Fernandinho, De Bruyne, David Silva, Bernardo Silva, Sane, Sterling, Gabriel Jesus;

Liverpool: Karius, Alexander-Arnold, Van Dijk, Robertson, Lovrem Oxlade-Chamberlain, Wijnaldum, Milner, Mane, Salah, Firmino.

Roma: Alisson; Manolas, Fazio, Juan Jesus; Florenzi, Strootman, De Rossi, Kolarov; Nainggolan; Schick, Džeko;

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Barcelona: Ter Stegen; Semedo, Pique, Umtiti, Jordi Alba; Sergi Roberto, Busquets, Rakitić, Iniesta; Messi, Suarez.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi