Šta radi ovaj čovjek? Partija života Lukasa Podolskog

Pet golova u Kupu Turske

Šta radi ovaj čovjek? Partija života Lukasa Podolskog

Njemački napadač Lukas Podolski pružio je danas partiju za ekipu Galatasarayja koja će se prepričavati na Ali Sami Yen stadionu dugo godina.

Galatasaray je igrao meč u Kupu Turske protiv 24 Erzincanspora i slavili su pobjedu sa uvjerljivih 6:2, a čak pet golova na ovom meču postigao je Lukas Podolski. 

Podolski je mrežu gostujućeg golmana prvi put zatresao u 4. minuti, da bi samo šest minuta kasnije postigao i drugi gol. Na njegov hat-trick se čekalo do 50. minute, a samo pet minuta nakon toga postigao je i četvrti gol. Konačnih 6:2 i svoj peti gol na meču Nijemac je upisao u 63. minuti sureta.

Kasnije je dobio velike ovacije sa tribina kada je izašao sa terena u 84. minuti. Podsjetimo da je ovo možda i njegov posljednji meč u dresu Galatasarayja jer mu vjerovatno slijedi transfer u Japan do kraja prelaznog roka.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi